Bedrijfsprofiel

De precies-passende oplossing. Daar gaat het ons om.

Ons machinepark is veelzijdig, up-to-date en wordt bediend door kwaliteitsbewuste vakmensen met een flexibele werkhouding.
We hebben alles in huis voor een oplossing-op-maat. Uw Vos-projectmanager zorgt voor een exacte afstemming van alle benodigde werkzaamheden, inclusief hetgeen van derden wordt toegeleverd.
Zo komen we ook de planning precies na zoals met u is afgesproken.


Een grote diversiteit aan maatwerk-producten.

Al sinds 1929 geeft Machinefabriek Vos vorm aan staal. Ook toen al was elke opdracht uniek en lagen de kwaliteitseisen hoog. Maatwerk en precisie zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Dat spreekt opdrachtgevers uit velerlei branches bijzonder aan. We leveren componenten en constructies voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van trilblokken tot kabelhaspels, van schroefassen tot pomphuizen, om maar eens een aantal uitersten te noemen. Door de CNC besturing van machines zijn wij ook uitstekend ingericht voor het uitvoeren van seriematige bewerkingen.


Voor meer informatie of een offerteaanvraag kunt u contact met ons opnemen Neem contact op

Werkzaamheden

  • draaien
  • frezen
  • kotteren
  • assemblage
  • constructiewerk
  • lassen

Machinepark

Een veelzijdig machinepark dat ons in staat stelt om onze klanten naar wens te bedienen.
Lees meer over onze capaciteit.

 

Erkend leerbedrijf

Machinefabriek Vos is een erkend leerbedrijf.

Nieuws

Per 1 juli 2019 Heeft Adriaan van Keulen het stokje overgenomen van de gebroeders Vos. Adriaan is zijn volledige loopbaan actief in de metaalbewerking en het aansturen hiervan.  Zijn visie op het werkgeverschap in de techniek anno 2019 is: “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.” Richard Branson

Neem gerust contact op:

avankeulen@machfabr-vos.nl