Partnership

Zorgvuldig overleg is een must. 

Onze decennia-lange ervaring heeft ons het belang geleerd van zorgvuldig, open en constructief overleg. We willen zeker weten, dat we alles hebben gedaan aan een oplossing die u tot volle tevredenheid stemt. Het beheersen van de voortgang en van de kwaliteit gaat het best, wanneer we de meest voorkomende en belangrijkste werkzaamheden volledig in eigen huis uitvoeren. En daar zijn we dan ook op ingesteld.


Goede infrastructuur en een prima ligging.

Bij een grote diversiteit aan maatwerk-producten zorgen we toch voor kwaliteit en garanderen we korte doorlooptijden. Daar is onze organisatie met haar informatisering en automatisering voor toegerust.Tenslotte is het een groot voordeel, dat ons bedrijf zowel over water als over de weg uitstekend bereikbaar is. U vindt ons op slechts 500 meter van de afslag Sliedrecht-Oost van de A15 en aan onze eigen laad-/loskade aan de Merwede. Zie 'contact' voor de kaart.

Voor meer informatie of een offerteaanvraag kunt u contact met ons opnemen Neem contact op

Werkzaamheden

  • draaien
  • frezen
  • kotteren
  • assemblage
  • constructiewerk
  • lassen

Machinepark

Een veelzijdig machinepark dat ons in staat stelt om onze klanten naar wens te bedienen.
Lees meer over onze capaciteit.

 

Erkend leerbedrijf

Machinefabriek Vos is een erkend leerbedrijf.

Nieuws

Per 1 juli 2019 Heeft Adriaan van Keulen het stokje overgenomen van de gebroeders Vos. Adriaan is zijn volledige loopbaan actief in de metaalbewerking en het aansturen hiervan.  Zijn visie op het werkgeverschap in de techniek anno 2019 is: “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.” Richard Branson

Neem gerust contact op:

avankeulen@machfabr-vos.nl